Flotte gaver til 8 børnehaver i Bramming (02.04.2014)

Flotte gaver til 8 børnehaver i Bramming (02.04.2014)

Da Bramming Plast-Industri stod overfor at skulle lancere en helt nyudviklet programserie til børnehaver og institutioner, skulle der gøres plads på lageret.
  

”Vi havde en del legemoduler fra en udgået programserie stående på vores lager, og havde brug for at få frigjort plads til vores nye serie CreativePlay. Vi ved, at mange børnehaver har et begrænset budget til indkøb af nyt legetøj, så hvorfor ikke lade de lokale børnehaver få glæde af vores overskudslager?” spørger Jesper Brix.
  

De udgåede modeller kan naturligvis fortsat omsættes, men Bramming Plast-Industri ønskede at fokusere 100% på lanceringen af CreativePlay, som er udviklet i samarbejde med Dansk Design Center og udvalgte fysioterapeuter.
  

 ”Med CreativePlay har vi lagt vægt på, at børn udfordres og udvikles gennem leg. Derfor er vores produkter også designet, så de appellerer til udvikling af børns fantasi, kreativitet, motorik og balance – men også til forståelse for former og farver” udtaler Jesper Brix.
 

Det vakte stor glæde hos både børn og voksne, da den store lastbil fra Bramming Plast-Industri kom forbi med de mange legemoduler.

 

Tilbage