Forretningsområder

Det daglige arbejde med vores fem kundeorienterede forretningsområder giver os en større indsigt i kundernes ønsker og behov, og dermed mulighed for at skabe en optimal løsning for den enkelte kunde.


Kundespecifikke løsninger i skum
BPI udvikler, forarbejder og producerer skum og gummimaterialer inden for fem hovedområder – og udvikler både simple og komplekse løsninger i skum.
  
Kombinationen af et moderne produktionsanlæg og mange års erfaring gør det muligt at fremstille komplicerede og kundespecifikke emner i en høj og ensartet kvalitet – nøjagtigt efter vores kunders ønsker og behov. 
 

Furniture & Design
Vort brede sortiment muliggør et væld af spændende løsninger til enhver konstruktion og form for nutidens designmøbler. Vi udvikler løsninger i både formstøbt og skåret skum.
 

HVAC
Vi udvikler og leverer avancerede løsninger til producenter af varmepumper, ventilations- og klimaanlæg. Vores produkter indgår som led i dæmpning af støj og vibrationer samt tætning og isolering.

 

DWG – Døre, Vinduer og Porte
Vi udvikler og leverer avancerede løsninger til producenter af døre, vinduer og porte. Vores produkter indgår som led i dæmpning af støj og vibrationer samt tætning og isolering.

 

BPI Specialities
Vi servicerer såvel vores mangeårige, loyale kunder som nye kunder, hvis ønsker og behov falder uden for BPI’s øvrige segmenter. Uanset ordrestørrelse, er vores kunder sikret den fornødne support.

 

Business Development
Afdelingen er projektstyrende for alle nye koncepter, produkter og applikationer, hvor der stilles særlige krav til helt nye kemiske eller produktmæssige sammensætninger.