BPI Specialities

  • Picture of two people in discussion
  • Picture of foam mold
  • Picture of a sleeping woman
  • Picture of cutting foam
  • Picture of a sunset and windmills

Her møder du erfarne og kompetente medarbejdere, som har fokus på netop dit projekt og på at sikre den nødvendige kundeservice.

 


Unikke løsninger til unikke kunder
BPI Specialities er området, hvor du finder mange af vores grundlæggende løsninger og traditionelt opbyggede konstruktioner. Det er også her, vores mangeårige, loyale kunder går hen, hvis de med tiden har udviklet nye behov for anderledes løsninger inden for andre områder end BPI’s øvrige, primære segmenter.
 
Er du ny kunde, kan du også finde vej til BPI’s unikke løsninger via BPI Specialities, hvis du har ønsker, der falder udenfor BPI’s øvrige kategorier, eller gerne vil sikre dig den fornødne support, uanset ordrestørrelsen.

 

Vores fokusområder

Healthcare & Medico
Vi udvikler, producerer og leverer trykaflastende / trykfordelende PU skum til madrasser og puder. Derudover leverer vi løsninger, herunder kropsnære engangsartikler, high-end emballage til analytisk udstyr til Healthcare & Medico branchen og hospitals- og sundhedssektoren. 

Energi
Vi tilbyder en bred vifte af løsninger og ekspertise inden for isolering og vibrations- og støjdæmpning, samt beskyttelse af komponenter under transport til energisektoren. Hos BPI finder du erfarne konsulenter som udvikler en løsning til netop din virksomhed.

Elektronik & HIFI
Hos BPI Specialities kan vi i samarbejde med dig udvikle løsninger til lydisolering af vægge, samt skumprodukter som emballage til beskyttelse af elektronik.  

Sport & Fritid
Vi udvikler og producerer løsninger til forskellige typer af gymnastikredskaber og –udstyr – vi har et bredt udvalg af soft skum (polyurethanskum) i forskellige hårdheder, der er med til at sikre størst mulig komfort. Vi udvikler også knæpuder, måtter og siddepuder. 

Børnemøbler
Læring gennem leg er dna'et for vores designede børnemøbler Creative Play® udviklet i samarbejde med Dansk Design Center. Vi designer børnemøbler til at udvikle børns balance og motorik, og som fremmer børns fantasi og kreativitet.  Ud over kreativ udstyr til leg, tilbyder vi også løsninger inden for forskellige typer af madrasser og puder. 

Emballage
Her finder du et udvalg af skumkvaliteter velegnet til både flotte og funktionelle emballageløsninger. Vores konsulenter har flere års erfaring og vi kan derfor imødekomme unikke behov. Som eksempel producerer og leverer vi skum til både præsentationsmaterialer, som beskyttelse emballage og emballageløsninger til elektroniske komponenter. 

 

Vi har fokus på netop dit projekt

BPI er stor nok til at håndtere de største kunder – men også lille nok til at pleje de mindre. I BPI Specialities møder du erfarne og kompetente medarbejdere, som har fokus på netop dit projekt og sikrer den nødvendige kundeservice – hvad enten du kommer fra detailhandelen, emballageindustrien, IT-sektoren, autobranchen eller en helt 5. branche.

 

Cases
Tromborg staldudstyr og inventar