Energi

  • Picture of windmills
  • Picture of a working man
  • Picture of a sunset and windmills
Når vi arbejder med begrebet høj kvalitet, så er produkters påvirkning af miljøet også omfattet. Derfor støtter vi udviklingen og skabelsen af nye løsninger i skum til virksomheder, der arbejder med forskellige former for energi, især alternativ energi.

Naturlige ressourcer til en alternativ verden
Vore skumkvaliteter er baseret på MDI og er derfor også mere energi- og miljøvenlige end skum baseret på TDI. Energisektoren er et område, hvor BPI tilbyder en bred vifte af løsninger og ekspertise inden for isolering, støj- og vibrationsdæmpning og beskyttelse af forskelligartede komponenter.
 
Vindenergi
BPI er en betroet leverandør for mange virksomheder, der arbejder inden for vindenergi-sektoren. Du kan finde vores produkter både på indersiden og ydersiden af forskellige vindmøllekomponenter. Produkterne på indersiden hjælper til at dæmpe støj og vibrationer, mens produkterne på ydersiden bidrager til at beskytte komponenterne under transport og konstruktion.
 
Solenergi
Inden for solenergi sektoren, tilbyder vi løsninger inden for emballage og tætning af produkter. 
 
Andre typer energi
I afdelingen BPI Specialities finder du erfarne konsulenter, som vil skabe den optimale løsning til dig og din virksomhed.