Kompetencer

BPI er specialist i udvikling og fremstilling af trykfordelende materialer. Vores know-how bevirker, at vi sammen med vores kunder, udvikler optimale løsninger til Healthcare.


En kompetent samarbejdspartner
Vores kompetencer spreder sig over en bred palette, hvor vi kan levere hele løsninger eller blot en mindre del. Vi indgår i et tæt samarbejde med vores kunder gennem hele processen – fra den første idé til levering af det færdige produkt.
  
Vores mål er at skabe et godt og langsigtet samarbejde med vores kunder. Vi lægger vægt på tillid og fortrolighed, så vi sammen med kunden kan afdække behov og ønsker, og udvikle unikke løsninger.

 
Trykfordelende materialer
BPI er specialist indenfor trykfordelende puder og madrasser i
PU-skum (polyurethan skum).
  
Vi tilbyder et bredt sortiment indenfor PU-skum, som i kombination med vores kompetencer indenfor syning og svejsning, bl.a. betyder at vi kan tilbyde løsninger med PU-coated betræk til inkontinens.
  
Som standard producerer vi HR-skum (højelastisk polyurethan skum), CMHR-skum (brandsikker højelastisk polyurethan skum) og viskoelastisk PU-skum, i form af vores eget produkt
TempraFlex®
(temperaturfølsomt polyurethan skum).
  
Vi ved, at ikke alle behov og krav er ens, derfor tilbyder vi også trykfordelende emner, som er specielt udviklet og produceret på baggrund af den enkelte kundes specifikke ønsker.
  
Vi prioriterer fleksibilitet i vores produktion samt en kort leveringstid højt.

 
Vores fokusområder:

  • Trykfordelende madrasser og puder

  • Bariatriske madrasser og puder

  • Skummadrasser og skumpuder

  • Hospitalsmadrasser

  • Lejringspuder

  • Lejemadrasser