Medico

  • Picture of a hand on foam
  • Picture of a mattress
  • Picture of a sleeping woman

Gennem et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunder, udvikler, producerer og leverer BPI Medico skumplast til kropsnære engangsartikler samt high-end emballage til analytisk udstyr.


Skumplast og bedre livskvalitet
For at levere til en industri, der har frembragt nogle af de væsentligste fremskridt i vores tid – nemlig medicinalindustrien – skal man være bevidst om og parat til at efterkomme nogle særligt høje krav.
  
Den bioteknologiske forskning anses for et af de vigtigste udviklingsområder i samfundet. For BPI, er denne industri et af vores mest betydningsfulde segmenter. Vi lægger stor vægt på at efterleve de krav, specifikationer og regulativer, der skal til for at levere den optimale produktløsning.

 
Produktudvikling
Virksomheder, der fremstiller analytisk udstyr, éngangsartikler eller plejeprodukter i Medico markedet nyder godt af vores særlige evne til at udvikle løsninger eller applikationer, der er mindst lige så gennemtænkte og unikke som industrien selv.
  
Vi ved hvordan utallige skum- og plasttyper arbejder i kombination med andre materialer, hvad enten der er tale om skum, der har til formål at beskytte det medicotekniske udstyr, indgår som delpart i et slutprodukt – eller til beskyttelse af selve brugeren og/eller patienten med henblik på at skabe komfort i fysiurgiske hjælpemidler.
  
Vores viden om og udvikling til dette segment er præget af særligt kundetilpassede løsninger. Vores kunder har stor fordel af en udpræget fleksibilitet og tilpasningsevne i vores produktionsapparat, samtidig med et omfattende program af mulige materialer og kvaliteter og ikke mindst logistik.