Picture of a man behind a computer

Formstøbt skum

De mange års erfaring i produktion af formstøbte designmøbler har gjort os til specialister i komplicerede emner som f.eks. hele stole i støbt skum.


Frihed til et unikt møbeldesign
Formstøbt skum giver næsten uanede muligheder for møbeldesigneren. Med denne teknik skaber vi en unik løsning med rene og skarpe linjer, som tilgodeser designerens ønsker og tilfører møblet en kvalitet langt ud over det sædvanlige.

 

Med formstøbning er vi i stand til at konstruere selv komplicerede møbelemner. Som et eksempel tilbyder vi helstøbte møbler i både hård og blød polyurethanskum og påstøbt blød MDI skum. Dermed er form og godstykkelse på de ønskede møbelemner sjældent en begrænsning. 

 

Kontakt os for at høre mere. 

 

3 unikke typer af formstøbt skum 
PurFlex® er et fleksibelt MDI-baseret Polyurethan skum (PU skum), som primært anvendes til formstøbte møbler som et polstringsmateriale.
 

PurCore® er et hårdt MDI-baseret Polyurethan skum (PU skum), som primært anvendes som et bærende konstruktionsmateriale i møbler.
  

PurFusion® er et fusionsprodukt mellem PurFlex® og PurCore®. Det er en enestående teknik, som udelukkende mestres af BPI. Ved fremstilling af møbelskaller med PurFusion® teknikken kombineres konstruktionsdelen med komfortdelen.
 

 

Alle tre skumtyper giver helt unikke muligheder inden for formstøbte designs og indgår i BPIs sortiment af egne varemærker.

 

Vi benytter Low Emission råvarer
Hos BPI var vi nogle af de første skumproducenter i Europa til at tage de nye Low Emission råvarer i brug til produktion af fleksibelt MDI-baseret skum. Vi har dermed bevidst fravalgt det mere miljøskadelige alternativ TDI. Med Low Emission opnås bl.a. en bedre kvalitet på slutproduktet, foruden at råvarerne er mere miljøvenlige end de tidligere anvendte. Læs mere om Low Emission