Picture of two armchairs

Rørstel

Vores høje kompetenceniveau og moderne møbelproduktion giver dig mulighederne. Vi tilbyder bl.a. indstøbning af stålstel og træ til polstring.


Vi prioriterer dine ønsker højt
Kombinationen med fremstilling af rørstel og støbning er enestående i markedet, hvor BPI har ansvaret og varetager hele processen. Det giver dig tryghed for en professionel håndtering og fremstilling af møbelemner – og du behøver kun at henvende dig ét sted.

 

Kontakt os for at høre mere. 

 

3D-visualisering

BPI har designuddannede konstruktører ansat, som ud fra kundens og arkitektens informationer udvikler og forbereder tegninger. Konstruktøren synliggør overfor kunden, hvordan det færdigt producerede emne vil se ud, og giver på den måde kunden et realistisk billede af emnet, som godkendes inden produktion.

 

Produktion af rørstel
På vores moderne fabrik i Polen fremstilles bl.a. indstøbningsstel til møblerne.
Når stellene er færdige på fabrikken i Polen, videregives de til vores støberi, f.eks. med fjedre, trælister og vippefunktioner.
   
Rørstellene skal ofte leveres med meget snævre tolerancer for at passe i støbeformene. Derfor kvalitetssikrer vi altid vores arbejde, inden produkterne forlader fabrikken. På den måde forløber processerne optimalt – og vores kunder sikres et godt og holdbart produkt med finishen i orden.