HVAC / DWG

Vores HVAC og DWG afdelinger udvikler, bearbejder og producerer tekniske løsninger i skum for producenter inden for opvarmning, ventilation og air-condition samt døre, vinduer og porte.


Specialister i tekniske løsninger

Vi har specialiseret os i at levere funktionelle tekniske løsninger og produkter til den del af bygge- og anlægsbranchen, som omfatter klimatekniske bygningsinstallationer samt miljø- og energiteknik i almindelighed. Her bidrager vi med kvalificeret sparring og rådgivning gennem hele udviklingsprocessen. 

 

Unikke løsninger til forskellige applikationer
Vores store erfaring og innovative tilgang til produktudvikling har ført til mange unikke løsninger for vores kunder. Dette har bl.a. gjort os til en attraktiv samarbejdspartner og underleverandør til producenter af varmepumper, ventilations- og klimaanlæg, vinduer, automatik og mekanik, intelligente bygningsinstallationer, følere, regulatorer, rørsystemer, installationer, m.v. Find mere om vores produkter

 

Hurtig og effektiv produktion

Vi yder hurtig udvikling af tekniske løsninger til dine applikationer og produkter og har teknologien til at udføre en række af forskellige forarbejdningsmetoder. Det gør det muligt at fremstille komplicerede skumemner med en høj og ensartet kvalitet. Vi har udviklet en bred vifte af kundespecifikke løsninger inden for dæmpning, termisk isolering og tætning.

 

Kvalitetssikring af produktfunktionalitet
Når vores produktionsapparat går i gang, er der tænkt i en helhed, hvor betydningen af brandhæmmende faktorer og forskellige tests nøje vurderes i forhold til den færdige løsning. Vi stræber altid efter, at produktet lever op til vores kunders krav og assisterer løbende for at finde en optimal løsning med den rette funktionalitet. Læs mere om BPIs 
kvalitetspolitik

 

Selvom vores komponenter ikke altid er synlige, kan de stadig være afgørende for den generelle forståelse af kvalitet.

 

Vores fokusområder
​Støj- og vibrationsdæmpning
Termisk isolering
Tætning og pakninger

Cases
Hi-Con A/SØrnevang & Uglevang