Dæmpning

Med vores unikke skum til lyddæmpning, samt vibrationsdæmpning, kan du reducere støj i bl.a. bygninger, lokaler, sportsgulve og HVAC- og produktionsanlæg.


Innovativ støjreduktion med skum
Et lavt støjniveau er vigtigt for menneskers velbefindende, og der stilles derfor til stadighed større og større krav til støjdæmpning og ikke mindst vibrationsdæmpning i bygninger.
 BPI har altid haft stort fokus på begge områder, og vi samarbejder med vores kunder om skum løsninger, som er tilpasset den enkelte opgave.

 

Vores kompetenceområder

Gennem adskillige år har vi beskæftiget os med udvikling og fremstilling af teknisk skum med dæmpende egenskaber – herunder til:

  • Lyddæmpning – og isolering 
  • Støjdæmpning 
  • Vibrationsdæmpning

Til dette formål tilbyder BPI 4 typer af egenproduceret skum med lyd- og vibrationsdæmpende egenskaber og som kan anvendes i alle frekvensområder.

 
Skum med dæmpende egenskaber

PureSound® er fleksibel, letvægt og brandhæmmende PU-skum med åben cellestruktur. PureSound® er helt ideel som lydisolerende og støjdæmpende materiale til bl.a. paneler på vægge og loft. 

 

Setex® er et fleksibelt granulatskum fremstillet af udvalgte PU-skumtyper. Setex® anvendes typisk i forbindelse med lyddæmpning og vibrationsdæmpning.

 

VibraFlex® er BPIs unikke produktsortiment – en skumtype som har vibrationsdæmpende egenskaber og er ideel til f.eks. byggeri, sportsgulve m.v.

 

VibraSetex® er et elastisk granulatskum, som er fremstillet af 100% VibraFlex®. VibraSetex® anvendes typisk i forbindelse med stød- og lyddæmpning

 

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne.