Tætning og pakninger

  • A picture of a kid looking out of the window
  • Picture of rolls of foam
  • Picture of rolls of foam
  • Picture of four stripes of cut foam
  • Picture of shapes cut out of foam

Vi fremstiller tætningslister, tætningsbånd og pakninger af skumgummi specifikt efter vores kunders ønsker til forskellige applikationer og montering.


Specialfremstillede tætningsløsninger

Vi ved, hvad der kræves, hvis noget skal være helt tæt – uanset om det drejer sig om bygninger, maskiner eller et specifikt produkt. Derfor tilbyder vi også et omfattende program af selvklæbende lister, pakninger og profilbånd til døre, vinduer og porte, samt bygninger og anlæg. Alt kan naturligvis fremstilles efter kundespecifikke ønsker.

 
Skumplast til tætninger og pakninger

Du kan se produktinformation på nogle af vores skumtyper ideelle til tætning ogpakninger her:

 

PE skum – Polyethylen er et stærkt og fleksibelt materiale med lukket cellestruktur. Denne skum type anvendes i forbindelse med pakninger, varme- og kuldeisolering, tætningsopgaver etc.  

 

PVC skum – En skum-type med semi-lukket cellestruktur, for at holde lys, luft, støv og fugt ude.

 

Polyester Q-Seal – Det er en PU skum type med en semi-lukket cellestruktur. Polyester Q-Seal anvendes i forbindelse med vinduer som isolationsmateriale.

 

 

Skumgummi til tætning og isolering

Herunder kan du finde nogle af vores skumgummi materialer, som er ideelle til tætninger og isolering:

 

Cellegummi – En skum-type med lukket cellestruktur. Cellegummi anvendes i forbindelse med isolering, tætning og støddæmpning inden for HVAC industrien.

 

Massiv gummi – Gummimateriale, som hovedsageligt bruges til emballage, gulve – og afhængig af behov – produceret af forskellige elastomerer, såsom EPDM eller Nitril.