Termisk isolering

Mange års udvikling og ekspertise inden for skum til isolering bevirker, at BPI kan tilbyde materialer til varme- såvel som kuldeisolering med nogle af markedets bedste isoleringsværdier.


Termisk isolering efter kundens ønsker

Der stilles høje krav på energiområdet, herunder også til kulde- og varmeisolering af bygninger og i forbindelse med HVAC aggregater. Vi tilbyder både stift polyurethan skum, såsom PUR isoleringsplader og fleksible materialer til isolering/efterisolering

 

Et af markedets mest effektive isolering

InotanPUR® er BPI’s egenproducerede PUR isoleringsplader og profiler i hårdt polyurethanskum med nogle af markedets bedste isoleringsværdier (0,023 W/mK).

 

På grund af PUR skummets særlige isoleringsevne og lave vægt, kan vores InotanPUR®  anvendes til isolering i bl.a. bygninger, vinduer og døre, HVAC-anlæg, skibe og kølebiler. Isoleringsskummet er ideel til områder, hvor der ønskes den mest effektive løsning og med den største pladsbesparelse og er ideel til sandwichkonstruktioner. Materialet leveres støvfrit i tykkelser efter ønske.

 

Andre fleksible materialer

Projekter, hvori der skal indgå fleksibel isolering, løses med bl.a. PE-skum (Polyethylen), PVC, celle- og/eller svampegummi. Produkterne kan leveres som rulle eller plade til den konkrete opgave. Ud over stift polyurethanskum bearbejder BPI mange andre typer af materiale, heriblandt fleksibelt skum/PE, som anvendes i forbindelse med varmeisolering og efterlever høje krav til bl.a. brandsikkerhed.  

 

Støvfri og tilpasset levering 

Vi udskærer emner på færdige mål efter kundens anvisninger, emnerne pakkes og leveres som sæt. Det færdige produkt leveres støvfrit pga. forarbejdningsmetoderne hos BPI.