BPI Specialities

Liftcup

Udvikler
Liftcup blev skabt af to udviklingsorienterede sygeplejersker – Linda Legarde Rosemary og Inger Johanne Overgaard, der begge arbejder på Intensivafdelingen på Esbjerg Sygehus.
Produkt
Ideen til produktet opstod fra behovet for at være bedre til at flytte patienter på en mere behagelig og etisk måde. Formålet er at give mere komfort og lindre smerter, når du bruger en loftlift. I samarbejde med et privat firma – Ergolet – er produktet nu klar til at blive produceret og introduceret for et større publikum.
Materiale
Liftcup er lavet af BPIs eget viskoelastiske skum – TempraFlex®-V8067. Det former sig nøjagtigt efter kropsform og stilling, så man får den nødvendige støtte og komfort.

 

Weirdwear

Udvikler
Weirdwear beskæftiger sig med specialkostumer og formgivning indenfor film, teater og reklame. Alle deres produkter er lavet i deres egne produktionsfaciliteter. De har bl.a. udført opgaver til Det Kongelige Teater, London TOAST teater og Tivoli.
Produkt
BPI har sponsoreret skum til to forestillinger: Prinsesse kjole i Klods Hans og kostumer til figurerne fra Nøddeknækkeren som er temaet for juleudsmykningen på Hotel d'Angleterre – et af Københavns mest eksklusive hoteller.
Materiale
Kostumer er lavet af forskellige typer af polyethylen og polyurethane skum. Disse typer af skum blev udvalgt for deres kvaliteter ved at være både stærk og fleksibel, så kostumerne ikke vil gå i stykker eller miste deres form.

 

“Neptune” højtaler


Designer

Adela Hatic er designeren bag ” Neptune” højtaleren. Hun er en møbeldesign studerende ved VIA University College og har fået invitationer til at udstille hendes højtaler på møbelmessen i Milano, Northmodern i København og Paris Design Week.

Produkt

“Neptune er en højtaler, der tilføjer en ekstra dimension til musikoplevelsen. Det at lytte til musik er ikke bare en følelsesmæssig fornemmelse, men også en fysisk en. Neptune er kun dækket af skum, der bidrager til at skabe dybe vibrationer fra bassen, hvilket gør det til en oplevelse at både røre og føle musikken.” Adela Hatic

Materiale

BPI har sponsoreret en blok filterskum til designeren Adela Hatic. Herefter har designeren farvet samt forarbejdet skummet, til at holde dets unikke form.