Nye miljøvenlige skumtyper (02.04.2014)

Nye miljøvenlige skumtyper (02.04.2014)

Optimering af kvalitet og miljø skaber unik teknologi 

Hos BPI lægger vi stor vægt på konstant at højne niveauet for kvalitet og på at reducere negative miljøpåvirkninger. Derfor har vi udviklet en ny MDI-baseret skumtype. Hos BPI har vi altid anvendt MDI til alt egenproduceret skum (både hårdt og fleksibelt), og dermed fravalgt det mere miljøskadelige alternativ TDI. Med det nye Low Emission skum går vi skridtet videre. Som nogle af de første skumproducenter i Europa tager BPI de nye Low Emission råvarer i brug til produktion af fleksibelt MDI-baseret skum.

  

Hvad betyder det for dig?

BPI udfaser brugen af de tidligere anvendte råvarer til produktion af fleksibelt skum og erstatter det med Low Emission. Med Low Emission opnås bl.a. en bedre kvalitet på slutproduktet, foruden at råvarerne er mere miljøvenlige end de tidligere anvendte:
 

Produceret med miljøvenlige råvarer
Halogen-fri
Kan overholde både CAL117 A & D og BS5852 Crib 5
Kan godkendes til Svanemærket, Økotex og Certipur
Samme lange levetid på slutproduktet
Pænere overflade efter støbning
Mere åben cellestruktur, således der opnås en bedre vedhæftning ved limning
  

3 nye skumtyper

Som led i optimering af både kvalitet og miljø præsenterer BPI 3 nye skumtyper: PurFlex®, PurCore® og PurFusion®.
 

PurFlex® er et fleksibelt MDI-baseret Polyurethane skum, som primært anvendes til formstøbte møbler som et polstringsmateriale.
 

PurCore® er et hårdt MDI-baseret Polyurethane skum, som primært anvendes som et bærende konstruktions-materiale i møbler.
 

PurFusion® er et fusionsprodukt mellem PurCore® og PurFlex®, som kombinerer konstruktionsdelen med komfortdelen. Skummet anvendes primært som en bærende konstruktion i møbler og som 

polstringsmateriale.
 

Med vores unikke PurFusion® teknologi giver vi møbelindustrien den nødvendige formmæssige frihed. Teknikken muliggør en enestående løsning med rene og skarpe linier, som både tilgodeser møbeldesignerens ønsker og kravet til effektivitet i hele værdikæden.
 

Vi håber, I vil tage godt imod vores nye produkter.

 

Downloads

LowEmission_DK_Pressemeddelelse

PurCore produktblad

PurFlex produktblad

PurFusion produktblad

 

Se alle vores produktblade her
Tilbage