Business Development

  • Picture of 3 people in a meeting
  • Picture of 7 people in a meeting
  • Picture of 3 people in a meeting

Business Development er projektstyrende for alle nye koncepter, produkter og applikationer, hvor der stilles særlige krav til helt nye kemiske eller produktmæssige sammensætninger.


Mere end 40 års erfaring
Med mere end 40 års erfaring i branchen har BPI opbygget stor kompetence indenfor rådgivning, udvikling og produktion af avancerede og komplekse løsninger i skumplast og gummimaterialer. De tætte relationer til underleverandører og samarbejdspartnere sammen med vores eget indgående markedskendskab betyder, at vi hurtigt spotter de sidste nye muligheder og tendenser i branchen.
  
BPI’s viljestyrke og skabertrang aktiveres og fokuseres, når vi bliver mødt med specielle krav og ønsker til en ny, innovativ løsning. Vi er præget af en iværksætterånd og udviklingskultur, hvor selv de mest komplicerede produktudfordringer får optimale rammer og bliver til unikke løsninger i vores særlige afdeling – Business Development.
  

Support fra idé til færdigt produkt
Afdelingen besidder omfattende know-how og ekspertise inden for produkt- og materialeegenskaber samt indgående viden om nye fremstillingsprocesser. Den er samtidig garant for, at der dedikeres de nødvendige ressourcer og passende kapacitet til helt specielle udviklingsprojekter. Vi lægger et stort engagement i udviklingsprocessen, og vores support dækker alt fra idé til færdigt produkt.
 
Time to market
Vores strukturerede arbejdsform betyder, at vi inden for kort tid lærer vores kunder og samarbejdspartnere godt at kende og derfor hurtigt kan hjælpe dem videre i deres arbejde. Vi opsamler viden og informationer fra opgaverne, og bruger dem til at udvikle nye løsninger.
  
Det har stor prioritet for BPI at holde et højt tempo i hele processen fra idé til færdigt produkt, hvor det samlede resultatet er individualiseret og optimeret i forhold til at sikre det rette produkt i højeste kvalitet.
 

En tilfredsstillende løsning fra A-Z
I vores stræben efter den helt rigtige løsning, samarbejder Business Development med andre interne og eksterne specialister fra vores primære kerneområder, afhængig af din virksomheds karakter og produktbehov. Har din opgave først fundet vej til Business Development, og vi har taget udfordringen op – kan du være sikker på, at processen bliver minutiøst og detaljeret udviklet, styret og overvåget fra A-Z således, at vi når hurtigt og effektivt frem til en tilfredsstillende løsning.

 

Cases
Farrat Ltd.