Furniture & Design

  • Picture of a design armchair
  • Picture of two armchairs
  • Picture of two armchairs

Hos BPI har vi mere end 40 års erfaring i udvikling og produktion af PUR emner til møbelindustrien. Vi har været medudviklere på adskillige designmøbler og produceret PU skum både som formstøbt og skåret skum til mere end 1.000 forskellige designmøbler.


 

Furniture & Design: Din designmæssige frihed

Gode løsninger er resultatet af en god og innovativ process – derfor er vi, frem for alt, din tætteste partner og skumproducent i udviklingen af det helt rigtige møbeldesign eller møbelemne. Den store forskel fra en traditionel samarbejdspartner til BPI’s styrke i værdikæden ligger – med andre ord – i vores forståelse for møbler og de krav, der stilles for at opnå det formfuldendte design. Læs om vores kompetencer

 

 

Din skulpturelle frihed er vores udfordring – vi tør, vil og vi kan – sammen opnår vi den bedste løsning til dit møbeldesign.

 

 

Kundetilpassede løsninger til møbler

Skåret skum
BPI producerer, lagerfører og bearbejder udvalgte blokskum, der anvendes til en lang række produkter, bl.a. puder og hynder. Vi skærer skumemner efter kundespecifikke ønsker og med snævre tolerancer. Alt vores skåret skum er nøje udvalgt i forhold til at kunne give den optimale komfort og holdbarhed.

 

Formstøbt skum
Vi er specialister i udviklingen af møbelemner i formstøbt skum, her er vi i stand til at konstruere selv komplicerede møbelemner. Som et eksempel producerer vi støbte møbler i både hårdt og blødt polyurethanskum og med påstøbt blød MDI skum.

 

Rørstel
Ud over bearbejdning af skum har vi et indgående know-how og erfaring med indstøbning af stålstel og træ til polstring. Vi fremstiller rørstel efter dine ønsker med funktionalitet og design i højsædet.

 

Syning
Hos BPI syr vi gerne specialopgaver for dig. Vi løser bl.a. opgaver med syning i både tekstiler og PVC, herunder bl.a. madras-betræk, hynder og puder. Derudover behersker vi svejsning i PVC og quiltning i stof.

 

Limning
Vi har mange års erfaring med oplimning af møbelemner, og tilbyder oplimning af selv vanskelige og unikke emner. Vi kan bl.a. tilbyde oplimning med blødt skum og pålimning med vatsvøb og tricot.

 

 

Skum til møbler og design

PurFusion®
Som de eneste skumproducenter på markedet har BPI skabt et fusionsprodukt, som kombinerer konstruktionsdelen med komfort. Teknikken muliggør en unik løsning med rene og skarpe linier, som tilgodeser møbeldesignerens ønsker. Med vores unikke PurFusion® teknologi giver vi møbelindustrien den nødvendige formmæssige frihed og de muligheder, der skal til for at skabe en effektiv produktion. 

 

 

PurFlex®

PurFlex® er BPIs egenproducerede, fleksible PU skum (polyurethanskum) velegnet til møbler, hvor man ønsker den bedste siddekomfort. Dette skummateriale er formstabilt og binder til mange forskellige materialer. Purflex® finder derfor sin styrke i møbelindustrien, hvor man skal handle hurtigt for at følge med tidens trends og designs. PurFlex® er baseret på MDI og er halogen-frit. 

 

 

PurCore®

PurCore® er et af BPIs egenproducerede PU skumtyper, der er særligt velegnet til formstøbte møbler, herunder som konstruktionsmateriale. Dette formstabile og lette materiale gør det muligt at konstruere unikke møbeldesigns med maksimal fleksibiliet og designfrihed. PurCore® er baseret på det mere miljøvenlige MDI og er halogen-frit.

 

Find resten af vores produktsortiment her