Miljø og kvalitet

  • Picture of windmills
  • Picture of a working man
  • Picture of a sunset and windmills

En høj kvalitet, under hensyntagen til miljøet, er fundamentet for BPI. Vi har et topmoderne produktionsapparat, som sikrer en høj og ensartet kvalitet og vores medarbejdere sætter en ære i at vores produkter lever op til vores høje kvalitetskrav.


 

Tænk grønt – det betaler sig

For BPI handler en grøn tankegang ikke udelukkende om, at vi er bevidste om miljøet og de udfordringer det giver for virksomheden. For os handler det også om effektivitet og energiforbrug. Foruden lægger vi vægt på vores kunders oplevelse af kvalitet, og vi garanterer, at vores produkter altid har en kvalitet, som vi selv kan stå inde for.

 

Miljø

Med BPI er du sikret en miljøbevidst leverandør, hvor vi konstant lægger stor vægt på at reducere negative miljøpåvirkninger af vores produktionsproces. Dette kommer til udtryk gennem flere tiltag bl.a. gennem genanvendelse og miljørigtig produktion.

 

Low Emission

BPI er nogle af de første skumproducenter i Europa, der har taget Low Emission råvarer i brug til produktionen af MDI-baseret skum. Fordelen er ikke bare en bedre produktkvalitet, men også en reduktion af negative miljøpåvirkninger. Læs mere om de mange åbenlyse fordele ved MDI-baseret skum.

 

Miljøpolitik

Vi søger hele tiden nye muligheder for at værne om miljøet, og vi stiller konstant krav til miljøområdet – dette er afspejlet i vores generelle miljøpolitik. 

 


 

Kvalitet

Vores forståelse af kompromisløs kvalitet hviler på flere væsentlige værdiskabende parametre. Vi har fokus ned til de mindste detaljer – da vi ved, det kan være dem, der gør den helt store forskel.   

 

Kvalitetspolitik

Vi stiller konstant krav til vores egen produktionsflow og serviceniveau – så kundens videre produktion forløber uproblematisk. 

 


 

Certifikater

Vi er RoHs, Reach og ISO-certificeret – alle certifikater er tilgængelige her.  

 

 


 

Se også…
CSR
Læs mere om vores CSR politik, Code of Conduct, samt vores CSR aktiviteter