Kvalitet

  • Picture of a man
  • Picture of a man cutting foam
  • Picture of a man working

Kvaliteten ligger i detaljen. Indgående branchekendskab og fokus på arbejdsgangene helt ind i kernen af din forretning garanterer dig en værdiskabende løsning.


Høj kvalitet – en selvfølge
 
Vi stiler konstant efter en produktion med en høj grad af fejlfrie produkter, samtidig med, at vi yder en optimal service til vores kunder. Vi tilstræber, at vores serviceniveau og produktkvalitet altid er så god, at den fortjener og vinder vores kunders tillid – og dermed bliver en naturlig anledning til at vælge os som samarbejdspartner til udvikling og produktion.
 
Et problemfrit produktionsflow
 
Kvalitet i produktionen er en af grundstenene hos BPI. Vi er bevidste om, at netop den høje kvalitet, præcision og ensartethed i produktionen af skumemner medvirker til, at kundens videre produktion forløber uproblematisk. Vi er vores egen største kritiker og går aldrig på kompromis med kvaliteten uanset omfanget af ordren.
 
Fortæl os om din forretning
 
Vi vil meget hellere høre om vores kunders forretning end at fortælle om vores egen. Det vil vi, fordi det er den eneste måde, hvorpå vi kan få at vide, hvad der er vigtigt for vores kunder.
  
Kendskab til arbejdsgangen i vores kunders forretning er væsentlig for at vi kan tilpasse udvikling og produktion bedst muligt til kundens setup. Vi tror på, at vores kunder helst vil koncentrere sig om at holde styr på deres egne opgaver og de overordnede mål for projektet.
  
Det kan de bedst, hvis de har tillid til, at deres samarbejdspartner har styr på deres del. Derfor gør vi meget ud af, at vores arbejdsproces er kendt og gennemskuelig. 
  
Vi holder fokus helt ned til mindste detalje, fordi vi ved, det er de små detaljer, der gør forskellen.
   
Du kan læse om BPI’s kvalitetspolitik her.