Totalløsninger & Partnerskab

Bredden på maskinparken kombineret med vores store ekspertise, giver os mulighed for at agere som totalleverandør for vores kunder – fra idé til færdigt produkt.


Total optimering i hele værdikæden

På områder, hvor vi ikke selv har ekspertisen, gør vi brug af vores brede netværk og samarbejder med nogle af markedets bedste producenter af råvarer. Det bevirker, at vi kan agere som totalleverandør for vores kunder.
  
Vores tilgang til kundetilpassede løsninger er altid total optimering af et partnerskab. Et partnerskab kan omfatte outsourcing til os af en hel proces eller et produkt – eller blot levering af en mindre del. Alt sammen med henblik på at minimere de samlede omkostninger ved fremstilling af et givet produkt.
  
En fleksibel totalløsning for vores kunder kan eksempelvis omfatte:
 

  • Special indkøb af råvarer

  • Special indfarvning af skum

  • Kundetilpasset emneudformning

  • Special forpakning

  • Know-how og udvikling

  • Kundetilpasset logistik, så det svarer til kundens setup

 

Partnerskab

BPI forpligter sig til innovation i alt, hvad vi gør, herunder partnerskab. Vi tror på, at hvert partnerskab er unikt, derfor er vi også meget fleksible med strukturen.

 

 

Vi engagerer os med vores partnere i alle faser af et produkts udvikling. I hvert enkelt tilfælde yder vi målrettet support, svarende til de behov og prioriteringer vores partner har. Og i hvert tilfælde indgår vi i et tæt samarbejde, for at sikre et strategisk match og succes for begge parter.

  

Til alle vores partnere yder vi en optimal support som en kombination af ekspertise og ressourcer. Dette resulterer i unikke og kundetilpassede løsninger.

 

Hos BPI bygger hvert partnerskab på et fundament af gensidig respekt og afstemte interesser.