Stillingsopslag

Key Account Manager

Key Account Manager

Key Account Manager med fokus på løsningssalg til nye og eksisterende kunder i ambitiøs og professionel industrivirksomhed
Er du løsningsorienteret, har teknisk forståelse, og motiveres du af at opbygge din egen kundeportefølje og efterfølgende vækste den gennem relationer, tillid og langvarigt samarbejde, hvor rådgivning er i fokus? Har du desuden erfaring fra en produktionsvirksomhed med et stærkt værditilbud eller fra en underleverandør, og kan du operere på flere niveauer i værdikæden? Så er du den, vi leder efter til Bramming Plast Industri med base i Bramming.

Understøtte vækstambition via proaktivitet og eksekvering, der giver kundeoplevelser og loyalitet
Med reference til salgsdirektøren kommer du med på en spændende udvikling i en virksomhed, der er moderne frontrunner på et række områder – herunder et strategisk fokus på bæredygtighed, cirkulær økonomi samt et professionelt og systematisk salgssetup, med stærke processer og systemer etableret. Du får et stort ansvar, hvor du kommer til at samarbejde med mange interessenter internt såvel som eksternt på alle niveauer. Afgørende for din succes er, at du er i stand til at identificere og selvstændigt påvirke rette købscentre gennem rådgivende teknisk projekt- og løsningssalg inden for virksomhedens fire områder; comfort, acoustic/vibration, insulation og sustainability. Overordnet knytter arbejdsopgaverne sig til at:

Professionelt onboarde nye industrielle drømme kunder i vores vækst segmenter

  • Udvikle og skabe vækst i omsætning hos eksisterende kundebase og vedligeholde gode relationer
  • Udvikling af base af digitale leads/drømmekunder
  • Intern stakeholder management
  • Ansvarlig for egen base af opportunities i vores sales war room, samt rapportering til salgsorganisationen
  • Proaktiv opfølgning og feedback til kunderne
  • Tilbud, prisforhandlinger og øvrige kommercielle kontraktforhold
  • Udvikle kundespecifikke aktivitetsplaner med fokus på indsatser og erstatningsindsatser
  • Samarbejde med R&D og projektudviklingsfunktioner internt ift. produktløsningerne
  • Agere sparringspartner og rådgiver for kunderne inden for de fire applikationsområder

Med hjælp fra systemer som marketing automation og digital leadgenerering tilgår du leads og drømmekunder på systematisk og vedholdende vis. Ligeledes vil du få tildelt udvalgte eksisterende kunder til videreudvikling. Du får dermed et meget selvstændigt job, hvor du støttes aktivt af professionelle systemer og et kundecenter, så du kan gøre det, du er god til: Kommercielle resultater drevet af stærke kundeoplevelser, synlighed og nærvær. Der må forventes en mindre rejseaktivitet i Europa.

Kommerciel hunterprofil med teknisk interesse og solid erfaring med løsningssalg fra produktionsvirksomhed
Du har måske en teknisk eller kommerciel uddannelse – men din uddannelsesmæssige baggrund er ikke altafgørende. Vigtigst er, at du har erfaring med teknisk løsningssalg fra en produktionsvirksomhed, enten med egne produkter eller værditilbud eller som underleverandør. Som person er du opsøgende, vant til at tage ansvar for egne opgaver og er skarp i opbyggelsen af relationer, hvilket sætter dig i stand til at udvikle samarbejdet med såvel nye som eksisterende kunder. Du er desuden nysgerrigt anlagt, følger op på igangværende aktiviteter og er tillidsvækkende, hvilket gør, at kunder og øvrige interne og eksterne stakeholdere føler sig trygge. Derudover falder det dig naturligt at agere frontløber, og med din gennemslagskraft evner du at styre tingene i mål. Endelig har du særdeles gode kommunikative evner, og du begår dig godt på dansk og minimum engelsk i skrift og tale, ligesom du er vant til at arbejde i diverse it-systemer.

Send dit cv
Rekrutteringsprocessen varetages af People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Partner Anders Jørgensen på tlf. +45 3051 7789 eller Recruitment & Research Consultant Amalie Riisgaard Madsen på tlf. +45 3028 4082. Send dit cv via linket her. Vi behandler ansøgninger løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Har du spørgsmål?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.