Nyheder

18.09.2018

Del nyheden

BPI går til filmen

En lang historie – kort. BPI er netop gået i luften med en – for branchen – anderledes og utraditionel fortælling overfor kunder og samarbejdspartnere.

For nylig samledes BPI’s medarbejdere til et lille uformelt arrangement i en god anledning.

Administrerende direktør Jesper Brix udtaler: ”Vi har været igennem en lang periode med store massive udfordringer men glæder os over et fornuftigt halvårsresultat – og nu ser vi fremad”.

”Sidste år var et mareridt, som vi – takket være en stædig og standhaftig organisation – på mange måder er kommet styrket igennem”; fortsætter direktøren. ”Nu gælder det om at komme tilbage i højeste gear og bevise overfor vores loyale og trofaste kunder, at deres tålmodighed i sidste ende lønner sig. Vi kæmper stadig med eftervirkningerne – men mange ting, herunder en nylig tilfredshedsmåling, vidner om, at vi er på vej i den rigtige retning. Vi har valgt at inspirere omverdenen ved at vise nogle af de store muligheder, der er med vores produktløsninger i en helt ny film, som vi offentliggør nu”; afslutter direktøren.

Det fælles medarbejderarrangement blev krydret med pizza, fadøl, sang og ’live’ musik.

Ved lejligheden præsenterede BPI således sin helt nye ”Corporate presentation movie” for alle medarbejdere – der ikke lagde skjul på deres begejstring. Det hele var iscenesat med popcorn og diverse læskedrikke for at ramme den helt rette ”filmpremiere-stemning”.

”Vi ønsker ikke at puste os kunstigt op – men snarere at illustrere det professionelle niveau, hvor vi foretrækker at møde vores omgivelser og samarbejde med vores kunder. Derfor har vi forsøgt at lave en lidt anderledes film, der gerne skulle distancere os positivt fra den gængse opfattelse af en typisk ”reklamefilm” –  og filmen er indtil videre kun blevet godt modtaget”; udtaler Marketingchef Steen-Flemming Elmarlund.

Hvorvidt BPI er lykkedes med budskabet, kan du selv danne dig et indtryk af her:

https://bpi.dk/

Gå tilbage til oversigten

Flere nyheder