Ledige stillinger

Hos BPI møder du mange forskellige medarbejdere. Lige fra den erfarne produktspecialist, der har været med fra virksomhedens spæde start og startede sin karriere som fejedreng – og til den helt nye kundeservicemedarbejder, der ser på vores mangeårige kultur med nye, friske øjne. Har du lyst til at medvirke til den spændende udvikling?

Uopfordret ansøgning

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger fra engagerede og dygtige kandidater. Send din uopfordrede ansøgning, CV og anden relevant dokumentation til [email protected]

En virksomhed i bevægelse

Et lille stort sydvestjysk industrieventyr om skum

På mange måder kunne Bramming Plast-Industri A/S’ historie godt ligne enhver anden af landets andre industrielle succeser. Den traditionelle handling udspringer også i dette tilfælde om en ung mands visioner og nogle få medarbejderes arbejdsomhed og støtte. Sådan var det også da grundlæggeren John Feldt i 1971 etablerede Bramming Plast-Industri med under 10 ansatte. Men ser man på resten af historien, er det alligevel bemærkelsesværdigt, hvordan virksomheden, trods utallige udfordringer, alligevel har formået at vokse fra den mindste til den førende indenfor sit specifikke område med tæt på 500 medarbejdere.

En samlet og stærk kultur har bragt BPI gennem mange udfordringer, som man er kommet igennem med stadig større styrke. Årtierne har bl.a. budt på fabriksbrand, et par ejerskifter, branchespecifikke, markante prisstigninger og råvaremangel blot for at nævne nogle få. Alligevel fastholder virksomheden sin stabile vækst og kurs mod målet:

At blive Europas foretrukne samarbejdspartner indenfor udvikling, design og produktion af avancerede, kundespecifikke totalløsninger i skumplast.

Det siger medarbejderne

BPI samler på gode medarbejdere – og medarbejderne samler på gode oplevelser. Vi har spurgt nogle af dem – nye som ‘gamle’ – om hvad, de synes, er bedst ved at arbejde hos BPI, eller hvad de især vil fremhæve?

”Jeg startede tilbage i 2009 som fejedreng, senere blev jeg produktionsmedarbejder – og nu er jeg salgselev. Igennem årene har jeg fået flere opgaver og større ansvar, der har gjort mig stærkere i mit fag og ikke mindst min personlige udvikling. Den daglige gang med gode kollegaer og snakken med de mange kunder gør, at man er glad når man skal på arbejde”.

Kasper H. Thomsen - tidligere Sales Trainee, udlært okt. 2018, Specialities

Kasper H. Thomsen, tidligere Sales Trainee

“Jeg har kun været her i 1,5 år – men har allerede haft mange forskellige opgaver. Jeg startede i BPI’s sy-afdeling og fik efter kort tid nye udfordringer og ansvarsområder i vores tekniske afdeling. I det daglige værdsætter jeg især den modtagelse man får, som delvist fremmedsproglig, ny medarbejder. Og så er jeg altid omgivet af mange, gode og hjælpsomme kolleger, hvilket bidrager til at gøre hverdagen spændende og positiv”.

Katarzyna Tabaczka, Produktionsmedarbejder/ koordinator

Katarzyna Tabaczka, Production worker/ koordinator

“Efter godt 37 år i firmaet har jeg været privilegeret med at opleve en dynamisk virksomhed, der konstant har formået at udfordre sig selv og omsætte sine kompetencer og sit potentiale ved løbende at udvikle nye løsninger, som gør en forskel. Siden min opstart i 1981 har jeg oplevet, hvordan BPI er vokset organisk og med spændende, strategiske opkøb har flyttet sig fra en mindre dansk, til en større skandinavisk, til en europæisk og til en global spiller pga. evnen til løbende at omstille og tilpasse sig omverdenen.”

Hans A. Sørensen - Product Manager - Teknisk Skum

Hans A. Sørensen - Product Manager

“Jeg har været her i 23 år og prøvet kræfter med mange forskellige opgaver i virksomheden, som f.eks. det at være værkfører, maskinoperatør og som nu – produktionskoordinator, hvor jeg primært arbejder indenfor området ”skåret skum”. Der er i det hele taget sket rigtig meget gennem min lange tid hos BPI – og det er spændende fortsat at være en del af den rivende udvikling, vi befinder os i.”

Henrik Wolf Nielsen - Production Coordinator

Henrik Wolf Nielsen - Production Coordinator

“Som salgskoordinator er jeg omgivet af rare og kompetente kollegaer, der bidrager til at gøre BPI et spændende sted at være. Jeg får udfordringer alle steder fra i organisationen og det giver mig mulighed for at udvikle mig i mit job. At få lov at tage ansvar og yde den bedste service for kunderne er en rar fornemmelse.”

Camilla Prien Tobiasen - BPI Specialities

Camilla Prien Tobiasen - BPI Specialities

På sporet af en spændende karriere

BPIs mangeårige kultur er kendetegnet ved en uformel og jordnær tilgang til kunder, kolleger og opgaver. De stærke, interne kræfter er sammensat af mangeårige erfaringer fra ansatte, der har været med fra den spæde start – og den nyeste, udefra kommende viden fra nyligt tiltrådte medarbejdere. Selv om baggrunden, bevæggrunden eller begyndelsen kan være forskellig – så har alle nogle grundliggende værdier tilfælles, der – sammen med en positiv indstilling, gensidig hjælpsomhed og et stærkt sammenhold – gør vores virksomhed og arbejdsmiljø til et godt og trygt sted at være.

Og vejen hertil behøver ikke være lang. Ser du en aktuel stillingsannonce fra os, eller er du blot nysgerrig efter at høre mere om os, er du altid velkommen til at kontakte en af vores rare kolleger.

Kontakt os her