Karriere

Bliv en del af holdet

En del af et stærkt team

Vi er altid på udkig efter talenter til vores internationale organisation. Vores organisation rummer mange forskellige afdelinger og faggrupper, og vi har derfor brug for en bred vifte af kompetencer og funktioner.

Så leder du efter en arbejdsplads, hvor du har gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt? Her på siden kan du læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Bramming Plast-Industri A/S.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

En del af en spændende rejse

“Jeg har arbejdet hos Bramming Plast-Industri A/S siden 2014, hvor jeg startede i Customer Service. I starten sad jeg med kunder fra mange forskellige segmenter, og det er med tiden blevet delt mere op. I dag sidder jeg primært med vores møbelsegment, hvor jeg har haft kontakten med vores svenske og tyske kunder. Det har været og er en spændende rejse at være med på – i en virksomhed, der er i konstant udvikling.”

Anna Elmose
Customer Service

Hos Bramming Plast-Industri A/S har vi stort fokus på medarbejdernes trivsel

Kompetenceudvikling
Vi lytter til, hvad vores medarbejdere ønsker at dygtiggøre sig inden for, og så forsøger vi at imødekomme det med relevante kurser.
Personaleforening
Vi har en engageret personaleforening, som arbejder for at danne rammerne for et socialt fællesskab for medarbejderne.
Arbejdsmiljø
Vi har stort fokus på vores medarbejderes tryghed og sikkerhed, og vi skaber rammerne for et godt arbejdsmiljø.
Sociale arrangementer
Vi går meget op i det sociale fællesskab, og derfor holder vi sociale arrangementer, herunder bl.a. fælles sportsaktiviteter.
Frokostordning
Vi tilbyder vores medarbejdere en frokostordning med sund og varieret mad.

Vores værdier

Hos Bramming Plast-Industri A/S har vi klare værdier, der er forankret i vores kultur og måde at arbejde på.

Læs mere om vores værdier her.

Vi skaber værdi

BPI stræber efter at levere innovative og værdiskabende løsninger til vores kunder – på en stærkere og mere kvalificeret måde end andre. Derfor investerer vi i kvalificering af vores team, det nyeste udstyr og forretningsprocesserne til at realisere denne ambition.

Vi er målrettede

Vi udviser engagement, ansvarlighed og respekt for de behov og opgaver, vi møder i vores arbejde, og vi gennemfører alle projekter til fuld tilfredshed for de berørte parter.

Vi er troværdige

BPI bygger på ærlighed, pålidelighed og integritet gennem mere end 50 års tætte forretningspartnerskaber. Vi fremmer gennemsigtighed og løser problemer hurtigt, så vi sikrer de bedst mulige betingelser for langsigtede partnerskaber.

Vi er handlingsorienterede

I BPI er vi fleksible, løsningsorienterede og proaktive. Vi søger løsninger med en praktisk tilgang og trives i et miljø, hvor forskellige ekspertiseområder og kulturer mødes. Vi er små nok til at interessere os, men store nok til at håndtere det.

Vi investerer i mennesker

I BPI tror vi på godt teamwork og en vinderkultur. Vi har en åben og ærlig kultur med en klar, ligefrem og uformel tone. Selv om vores opgaver og ansvarsområder er forskellige, er der ingen, der føler sig hævet over andre eller overkvalificeret til at hjælpe, hvor det er nødvendigt.

Ledige stillinger

Vi søger løbende nye medarbejdere til stillinger i vores produktion og administration. Se ledige stillinger her.

  • Rasmus Lisby
  • CEO, Bramming Plast-Industri A/S

Vil du være den næste på holdet?

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, hvis du vil have muligheden for at blive en del af vores stærke team.