Bæredygtighed

Hos Bramming Plast-Industri A/S har vi en klar og ambitiøs bæredygtighedsstrategi, hvor vi ønsker at ændre måden, hvorpå vi arbejder med fremstillingen og genanvendelsen af polyuretan

Science Based Target initiative (SBTi)

Vores kortsigtede og forskningsbaserede mål for mindre CO2-udslip er godkendt af Science Based Targets initiative (SBTi), inklusive Business Ambition for 1.5°C.

Læs vores mål på Science Based Target initiatives (SBTi) hjemmeside.

En del af løsningen

Bramming Plast-Industri A/S er i gang med at udfase brugen af fossile brændstoffer og skaber cirkularitet.
Læs mere om to af vores primære initiativer her.

Biomass Balance

Hos Bramming Plast-Industri A/S arbejder vi målrettet med at reducere udledningen af CO2 og eliminere anvendelsen af fossile brændstoffer.

Med Biomass Balance lancerer vi en ny og revolutionerende produktportefølje fremstillet af 100% organisk affald som råmateriale.

Mekanisk genanvendelse

Vi ønsker at bidrage til at løse problemer med kasserede og udtjente polyuretanprodukter ved at omdanne dem til nye skumtyper.

Hos Bramming Plast-Industri A/S har vi derfor udvidet vores produktion af genanvendte skumtyper med fokus på produkterne, som slutforbrugeren har kasseret. Nu har vi lanceret vores første produkt, hvor råvaren er baseret 100% på kasserede madrasser.

Bæredygtighed

En vigtig del af vores strategi

Vi arbejder målrettet med FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, og vi har særligt fokus på at tilbyde vores kunder cirkulære løsninger, være en attraktiv arbejdsgiver og en etisk samarbejdspartner.

Du kan læse mere om vores mål og ambitioner ift. at skabe en cirkulær økonomi og reducere emissioner i vores ESG-rapport for 2022.

Environment
Social
Governance

Dokumenter

Om BPI

Vores vision er at skabe fuldt bæredygtige kundeløsninger understøttet af industrielle og skalerbare processer – med fokus på langsigtede forretningspartnerskaber.

Læs mere om Bramming Plast-Industri A/S.

Kontakt os i dag