1. Dataansvarlig

Hos Bramming Plast-Industri A/S tager vi behandling af dine personoplysninger seriøst, og vi bestræber os altid på at overholde gældende databeskyttelseslovgivning, herunder især databeskyttelsesforordningen (GDPR) og databeskyttelsesloven. Når du besøger vores hjemmeside, interagerer med os på sociale medier, skriver til os eller på anden måde er i kontakt med os, så er vi ’dataansvarlig’ for behandlingen af de personoplysninger vi modtager.

I denne privatlivspolitik kan du finde oplysning om vores forskellige behandlinger af personoplysninger. Har du spørgsmål eller er der oplysninger du ikke kan finde, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående.

Kontaktoplysninger på dataansvarlig:
Bramming Plast-Industri A/S
Vardevej 9
6740 Bramming
Danmark
E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 79 57 10 50

2. Hvilke personoplysninger behandler vi og til hvilket formal

Afhængig af din relation til os, behandler vi dine personoplysninger på forskellig måde og til forskellige formål. Du kan herunder læse hvad der gælder for det specifikke formål.

a. Tilmelding til nyhedsbrev

Formålet med vores nyhedsbrev er at opdatere kunder og besøgende med forretningsnyheder, produkt- eller projektinformation samt nye udgivelser. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev via LinkedIn og Facebook, giver du samtykke til at modtage e-mails fra os med digital markedsføring, i henhold til markedsføringslovens § 10 stk. 1.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke (unsubscribe) til modtagelse af nyhedsbreve tilbage. Du kan klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet for at afmelde dig nyhedsbrevet direkte eller du kan rette henvendelse via ovenstående kontaktoplysninger, hvorefter vi vil afmelde dig manuelt.

Behandlingen af de almindelige personoplysninger du afgiver ved tilmelding, sker på baggrund af vores legitime interesse, jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f.

Vi sletter dine oplysninger i relation til modtagelse af nyhedsbrevet senest 2 år efter du har afmeldt dig. Dette af hensyn til dokumentationskrav for samtykke efter markedsføringsloven.

Hvis dine oplysninger er registreret i vores CRM i relation til en kundeforhold, slettes disse i udgangspunktet indenfor 5 år efter seneste aktivitet.

Vi forbeholder os ret til at afmelde brugere/besøgende fra vores nyhedsbrev uden varsel, bl.a. hvis der er tale om svindel eller falske oplysninger.

b. Jobansøger

Vi behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi vil også evaluere og vurdere din præstation og kompetencer som følge af et interview. Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af vores legitime interesse, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indeholder fortrolige eller følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører dit personnummer (CPR), racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Hvis besiddelsen af en stilling undtagelsesvis stiller særlige krav til helbredsmæssige forhold, vil vi – efter konkret vurdering heraf – bede om dit samtykke til at behandle sådanne oplysninger, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra a.

Vi sletter i udgangspunktet modtagne ansøgninger senest 6 måneder efter stillingen er besat. Bliver du ansat i BPI, vil din ansøgning og CV blive gemt som en del af din personalemappe.

c. Sociale medier (LinkedIn og Facebook)

Formålet med indsamling af data fra LinkedIn og Facebook er at besvare din henvendelse til Bramming Plast-Industri A/S, som er sket via kontaktformularen vedrørende et af vores produkter der er fremhævet på LinkedIn eller Facebook.

Når du kommenterer, deler eller reagerer på vores organiske og sponsorerede opslag, vil dit navn og offentlige profil fremgå på vores opslag. Ved vores sponsorerede opslag opfordrer vi vores målgruppe til at udfylde en kontaktformular, som indbefatter følgende: navn, telefonnummer, e-mail. Hvis du udfylder kontaktformularen, registreres dine oplysninger internt i vores CRM.

Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af vores legitime interesse, jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f.
Hvis dine oplysninger registreres i vores CRM, slettes disse i udgangspunktet indenfor 5 år fra seneste aktivitet.

d. BPI´s hjemmeside (www.bpi.dk)

Vi forhandler kun med erhvervskunder, og vi opfordrer til at angive arbejdsmail og arbejdstelefonnummer, når man udfylder kontaktformularen eller på anden måde kontakter os. Bramming Plast-Industri A/S opfordrer til ikke at afgive private personoplysninger og generelt fortrolige eller følsomme personoplysninger.

Kontaktformular
I kontaktformularen kan der afgives følgende erhvervsoplysninger: Navn, virksomhed, telefonnummer, e-mail, interesseområde, samt kommentar i felt til fri tekst.

Formålet med anvendelse af kontaktformularen er at besvare henvendelser fra vores erhvervskunder og yde den bedst mulige service på en professionel måde og ikke mindst for at imødekomme kundernes forespørgsler.
Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af vores legitime interesse, jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f

Hvis dine oplysninger registreres i vores CRM, slettes disse i udgangspunktet indenfor 5 år fra seneste aktivitet.

Cookies
For at berige og forbedre din online oplevelse bruger Bramming Plast-Industri A/S cookies samt lignende teknologier og tjenester udbudt af andre for at vise personligt indhold, tilpasse reklamer og gemme dine præferencer på din computer. Læs mere om cookies og vores cookiepolitik her (https://www.bpi.dk/cookiepolitik/).

e. Kunder og levereandører

Vi behandler personoplysninger om vores erhvervskunder og leverandører, primært i form af erhvervsmæssige kontaktoplysninger på kundens ansatte, med det formål at leverer vores produkter og ydelser. Vores behandling af personoplysninger sker enten på baggrund af den med kunden indgåede kontrakt eller aftale, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, på baggrund af retslig forpligtelse, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c (f.eks. bogføringsloven) eller på baggrund af vores legitime interesse, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f

Generelle kontaktoplysninger slettes i udgangspunktet senest 5 år efter endt kunderelation. Dog kan navn og kontaktoplysninger fremgå af aftaledokumenter og lignende, som er arkiveret på sager ud over de 5 år.

2. Modtagere

Dine personoplysninger kan overlades til samarbejdspartnere eller tredjeparter – såkaldte ’databehandlere’ -, der leverer ydelser for Bramming Plast-Industri A/S på vores vegne. Det drejer det sig om følgende kategorier af databehandlere:

Dine personoplysninger bliver hverken overladt eller videregivet til databehandlere eller datasansvarlige uden for EU-/EØS.

3. Sletning

Vi har fastlagt interne slettefrister for behandlingen af de forskellige personoplysninger, dette jf. de slettefrister der er angivet under ovenstående behandlingsformål.

Hvis du har spørgsmål til sletning, er du velkommen til at kontakt os.

4. Dine rettigheder

Du har som person mulighed for at rette henvendelse til os og uden omkostninger udnytte følgende rettigheder:

5. Ændringer i privatlivspolitikken

Selv om de fleste ændringer sandsynligvis vil være af mindre karakter, kan Bramming Plast-Industri A/S fra tid til anden ændre sin privatlivspolitik efter Bramming Plast-Industri A/S’ ønske. Bramming Plast-Industri A/S opfordrer besøgende til løbende at tjekke denne side for eventuelle ændringer i privatlivspolitikken.