1. Dataansvarlig

Bramming Plast-Industri A/S tager behandling af dine personoplysninger seriøst, og vi bestræber os altid på at overholde gældende databeskyttelseslovgivning, herunder især GDPR og databeskyttelsesloven.

Oplysninger om dataansvarlig:
Bramming Plast-Industri A/S
Vardevej 9
6740 Bramming
Danmark
Telefon : (+45) 79 57 10 50

Denne privatlivspolitik giver dig de oplysninger, som du har krav på at modtage, i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning. Du bør læse privatlivspolitikken, inden du afgiver dine personoplysninger. Privatlivspolitikken gælder for behandling af personoplysninger, der indsamles om dig, forud for, under eller efter registrering hos Bramming Plast-Industri A/S.

2. Tilmelding til nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du at modtage e-mails fra os. Formålet med vores nyhedsbrev er at opdatere kunder og besøgende med forretningsnyheder, produkt- eller projektinformation samt nye udgivelser. Vores nyhedsbreve sendes ud ca. 4-8 gange om året.
Behandlingen af de nævnte almindelige personoplysninger sker på baggrund af samtykke ved tilmelding til nyhedsbrev, jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra a.
Vi forbeholder os ret til at afmelde brugere/besøgende fra vores nyhedsbrev uden varsel, hvis der er tale om svindel eller falske oplysninger. Venligst se også afsnit 5 nedenfor om tilmelding til nyhedsbrev via tilmeldingsformular på www.bpi.dk

3. Jobansøger

Bramming Plast-Industri A/S er dataansvarlig med hensyn til de personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med din ansøgning.

Vi behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi vil også evaluere og vurdere din præstation og kompetencer som følge af et interview. Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger er som udgangspunkt databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.

Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indeholder følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Hvis besiddelsen af en stilling undtagelsesvis stiller særlige krav til helbredsmæssige forhold, vil vi – efter konkret vurdering heraf – bede om dit samtykke til at behandle sådanne oplysninger, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra a.

Du kan til enhver tid anmode os om at udøve dine rettigheder. Venligst se nedenfor.

4. Sociale medier (LinkedIn)

Formålet med indsamling af data fra LinkedIn er at besvare din henvendelse til Bramming Plast-Industri A/S som er sket via kontaktformularen vedrørende et af vores relevante produkter til vores målgruppe. Vores hjemmel til at behandle disse oplysninger følger vores legitime interesse i at forbedre og være så relevant i vores markedsføring som muligt, jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f.

Når du kommenterer, deler eller reagerer på vores organiske og sponsorerede opslag, vil dit navn og offentlige profil fremgå på vores opslag. Ved vores sponsorerede opslag opfordrer vi vores målgruppe til at udfylde en kontaktformular, som indbefatter følgende: navn, telefonnummer, e-mail.

Hvis du vælger at udfylde vores kontaktformular, modtager vi de oplysninger, du har indtastet. Herefter behandler vi disse data via et Excel-ark fra LinkedIn Campaign Manager, hvorefter data lægges i vores CRM-system. I henhold til kontaktformularen vil vores sælgere have adgang med henblik på at kontakte dig.

Vores henvendelse til dig sker på baggrund af dit samtykke ved udfyldelse af kontaktformular jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra a.

5. BPI´s hjemmeside (www.bpi.dk)

Vi forhandler kun med erhvervskunder, og vi opfordrer til at angive arbejdsmail og arbejdstelefonnummer, når man tilmelder sig nyhedsbrev eller udfylder kontaktformularen. Bramming Plast-Industri A/S opfordrer til ikke at angive private eller følsomme personoplysninger.

Kontaktformular
I kontaktformularen kan der angives følgende erhvervsoplysninger: firmanavn, telefonnummer, e-mail, BPI, herunder felt til fri tekst.
Formålet med anvendelse af kontaktformularen er at besvare henvendelser fra vores erhvervskunder og yde den bedst mulige service på en professionel måde og ikke mindst for at imødekomme kundernes forespørgsler.

Vores hjemmel til behandling af erhvervsoplysningerne via kontaktformularen på vores hjemmeside sker af hensyn til gennemførelse af foranstaltninger, der træffes på din anmodning forud for indgåelse af en mulig aftale (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra b), samt dit samtykke ved udfyldelse af kontaktformular jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra a.

Tilmelding til nyhedsbrev
I tilmeldingsformularen kan der angives følgende erhvervsoplysninger: firmanavn, telefonnummer, e-mail, BPI, interesseområde (Industri & Anlæg eller Møbler og Design).
Formålet med vores nyhedsbrevsservice er, at fremsende marketingstiltag, produktnyheder, konkurrence, BPIsnyheder, relateret produkter og information om messer m.m. Vi vil derfor på baggrund af din opfordring og dit samtykke fremsende markedsføringsmateriale til den angivet e-mail.
Vores hjemmel til at fremsende nyhedsbrev er dit samtykke afgivet ved nyhedsbrevstilmeldingen, jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra a.

Afmelding af nyhedsbrev
Du kan til enhver tid trække dit samtykke (unsubscribe) til nyhedsbreve tilbage. Du bedes klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet for at afmelde dig nyhedsbrevet eller ændre i dine præferencer.

6. Modtagere

Dine personoplysninger kan overlades til samarbejdspartnere eller tredjeparter, der leverer ydelser for Bramming Plast-Industri A/S på dets vegne. Det drejer det sig om følgende kategorier af databehandlere:

Dine personoplysninger bliver hverken overladt eller videregivet til databehandlere eller datasansvarlige uden for EU-/EØS.

7. Sletning

Vi har fastlagt interne slettefrister for behandlingen af de forskellige personoplysninger. Visse af dine personoplysninger kan dog gemmes i op til 5 år i henhold til Bogføringsloven.

Hvis du har spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakt os.

8. Dine rettigheder

9. Ændringer i privatlivspolitikken

Selv om de fleste ændringer sandsynligvis vil være af mindre karakter, kan Bramming Plast-Industri A/S fra tid til anden ændre sin privatlivspolitik efter Bramming Plast-Industri A/S’ ønske. Bramming Plast-Industri A/S opfordrer besøgende til løbende at tjekke denne side for eventuelle ændringer i privatlivspolitikken. Din fortsatte brug af dette websted efter enhver ændring i denne privatlivspolitik vil blive betragtet som din accept af en sådan ændring.

10. Cookies

For at berige og forbedre din online oplevelse bruger Bramming Plast-Industri A/S cookies samt lignende teknologier og tjenester udbudt af andre for at vise personligt indhold, passende reklamer og gemme dine præferencer på din computer. Læs mere om cookies og vores cookiepolitik her (https://bpi.dk/cookiepolitik/).

11. Kontakt

Du er altid velkommen til at henvende dig til Bramming Plast-Industri A/S, hvis du har spørgsmål eller ønsker at klage over en behandling af dine personoplysninger. Hvis du ikke er tilfreds med vores svar, har du mulighed for at klage til Datatilsynet.

Du kan indgive en klage til Datatilsynet på:
Datatilsynet
Borgergade 28, 5. Sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
e-mail: [email protected]