Innovative skræddersyede løsninger

Vores vision er at skabe fuldt bæredygtige kundeløsninger understøttet af industrielle og skalerbare processer – med fokus på langsigtede forretningspartnerskaber.

Bramming Plast-Industri A/S

  • +300 engagerede og kompetente medarbejdere

  • mere end 50 års erfaring

  • vi er underleverandør til store industrielle kunder i mere end 20 lande

  • +30.000 m2 industrielle produktionsfaciliteter

  • fire industrielle produktionsenheder i Danmark og Polen

Applikationer

Vi udvikler skræddersyede løsninger inden for fire applikationer

Industrielle produktionskoncepter

Vi har fire forskellige produktionskoncepter

Vores værdier

Hos Bramming Plast-Industri A/S har vi fem kerneværdier, der afspejler vores kultur og understøtter vores overordnede strategiske mål.

Læs mere om vores værdier her.

Vi skaber værdi

BPI stræber efter at levere innovative og værdiskabende løsninger til vores kunder – på en stærkere og mere kvalificeret måde end andre. Derfor investerer vi i kvalificering af vores team, det nyeste udstyr og forretningsprocesserne til at realisere denne ambition.

Vi er målrettede

Vi udviser engagement, ansvarlighed og respekt for de behov og opgaver, vi møder i vores arbejde, og vi gennemfører alle projekter til fuld tilfredshed for de berørte parter.

Vi er troværdige

BPI bygger på ærlighed, pålidelighed og integritet gennem mere end 50 års tætte forretningspartnerskaber. Vi fremmer gennemsigtighed og løser problemer hurtigt, så vi sikrer de bedst mulige betingelser for langsigtede partnerskaber.

Vi er handlingsorienterede

I BPI er vi fleksible, løsningsorienterede og proaktive. Vi søger løsninger med en praktisk tilgang og trives i et miljø, hvor forskellige ekspertiseområder og kulturer mødes. Vi er små nok til at interessere os, men store nok til at håndtere det.

Vi investerer i mennesker

I BPI tror vi på godt teamwork og en vinderkultur. Vi har en åben og ærlig kultur med en klar, ligefrem og uformel tone. Selv om vores opgaver og ansvarsområder er forskellige, er der ingen, der føler sig hævet over andre eller overkvalificeret til at hjælpe, hvor det er nødvendigt.

Relevante dokumenter

Kontakt os i dag