Nyheder

10.07.2019

Del nyheden

BPI’s netværksmøder skaber værdi for møbelkunder

Som møbelproducent er der en lang række regulativer, regler og lovgivninger, som man skal være opmærksom på. Man kan hurtigt fare vild i al informationen, og derfor afholder Bramming Plast-Industri A/S netværksmøder for møbelkunder. Her er BPI din sparringspartner, der hjælper dig med få overblik over relevant information på complianceområdet.

Kvalitetskoordinator hos BPI, Mette Buus Vesterholm, planlægger og faciliterer netværksmøderne, hvor seks møbelproducenter indtil videre er medlemmer. Som deltager i netværksmøderne får du indblik i relevante emner og udfordringer, som man som møbelproducent står over for, og compliance er altid et underliggende tema på møderne. Compliance kan være svært at finde rundt i, når man sidder alene med det. Derfor er BPI en stærk sparringspartner, som sætter rammerne for vidensdeling og dialog blandt medlemmerne – så du kan få nogle helt nye perspektiver og forståelsesrammer.

Vær på forkant med vigtige regulativer

BPI har fingeren på pulsen, og som medlem får du også indblik i, hvad der rører sig inden for skumverdenen. Det er en fordel for dig, så du kan være på forkant med bl.a. kommende opmærksomhedspunkter inden for compliance. BPI oplever stor opbakning til netværksmøderne, som bliver afholdt ca. to gange om året – og gerne flere, hvis der opstår relevante emner eller begivenheder, der kan skabe værdi for dig som møbelproducent.

Til sidste netværksmøde i maj var BPI og møbelkunderne forbi Teknologisk Institut, og her kredsede dialogen om brandcertifikater til kontraktmarkedet. Besøget gav deltagerne indsigt i gængse brandnormer og certifikater gennem oplæg, som Teknologisk Institut faciliterede. Derudover var der mulighed for at overvære prøver i møbel- og tekstillaboratoriet samt brandtest i brandlaboratoriet. Der er allerede nye emner i støbeskeen til de kommende netværksmøder, herunder bl.a. trykmærker og bæredygtighed.

Bliv en del af BPI’s møbelnetværk

Mangler du en stærk sparringspartner inden for compliance på møbelområdet? Så er BPI’s netværksmøder en unik mulighed for dig. Kontakt Mette Buus Vesterholm på [email protected] for mere information om BPI’s møbelnetværk.

Gå tilbage til oversigten

Flere nyheder