Nyheder

05.09.2019

Del nyheden

Ny direktør i BPI

Den 2. september 2019 tiltrådte Thomas Tvedergaard Larsen som ny administrerende direktør i Bramming Plast-Industri A/S. Den 43-årige, nye direktør er ingeniøruddannet og har solide erfaringer i industriel udvikling af hele værdikæden fra salg og udvikling til fremstilling og logistik.

Bestyrelsesformand Kurt Bering Sørensen udtaler:

”BPI har gennemgået en mangeårig, positiv udvikling i både ind- og udland og beskæftiger i dag knap 500 medarbejdere. Virksomheden har siden starten i 1971 opbygget stærke kernekompetencer indenfor design og fremstilling af kundetilpassede totalløsninger og har således en stærk platform for fortsat vækst. Vi ønsker at udvikle BPI til et nyt niveau – hvilket sker med tillid til administrerende direktør Thomas Tvedergaard Larsen, der bringer stor erfaring fra tilsvarende stilling i større virksomheder som Rationel Vinduer og Kronospan ApS.

BPI har en solidt forankret og sammentømret organisation, og med en kompetent direktion i spidsen og i samarbejde med bestyrelsen tror vi på de bedste forudsætninger for at bringe BPI ind i den næste liga med fortsat udvikling af produktløsninger og ydelser for vores kunder.

Nu glæder vi os til at komme i gang med hverdagen, og vores dygtige, engagerede medarbejdere ser heldigvis både forventningsfuldt og fortrøstningsfuldt frem mod den spændende udvikling, der venter”.

Yderligere info om BPI: www.bpi.dk

Gå tilbage til oversigten

Flere nyheder