Vores mål er at blive din foretrukne skumleverandør i Europa

Derfor vil vi inspirere dig  – og medvirke til udviklingen, designet og produktionen af avancerede, specifikke totalløsninger i skumplast og gummimaterialer.

Foam for your purpose

Ikke bare til ethvert formål

BPI er egenforsynende med custom made-produkter, der – i sine udformninger og egenskaber – er tilpasset kundernes individuelle ønsker og de behov, vi har udviklet sammen. Du finder altså ikke såkaldte ‘commodity-produkter’, man kan købe i det frie marked – men udelukkende unikke specialprodukter til ét eller flere bestemte formål. Vi laver altså ikke skum til ethvert formål. Til gengæld garanterer vi, at hvis dit projekt har fundet vej til vores højteknologiske produktionsanlæg – så vil enhver løsning være af samme høje standard, som var den rutinemæssigt masseproduceret.

Mission

At inspirere og medvirke til udvikling, design og produktion af avancerede kundespecifikke totalløsninger i skumplast og gummimaterialer. Vi sætter en ære i at levere miljøvenlige emner i høj kvalitet til aftalt tid.

Vision

Vi vil være Europas mest innovative og foretrukne samarbejdspartner.

Vores værdier

Kompetente og engagerede medarbejdere i tæt dialog med den enkelte kunde er afgørende for, at vi kan levere løsninger, som skaber værdi for vores kunder.
  • "Vi er engagerede "
  • "Vi er handlekraftige"
  • "Vi er innovative"
  • "Vi er viljestærke"
  • "Vi er jordnære"

Vi er engagerede

”Vi udviser forpligtelser, ansvar og respekt overfor de behov og opgaver, vi møder i vores arbejde og forfølger alle projekter til kundens fulde tilfredshed”.

Vi er handlekraftige

”Vi overstiger omgivelsernes forventninger til os som pålidelige, hurtige og effektive problemløsere”.

Vi er innovative

”Med mere end 40 år i branchen, bruger vi fortidens erfaringer til at udtænke fremtidens løsninger”.

Vi er viljestærke

”Vi stræber altid efter at lykkes samt frembringe og levere den absolut bedste løsning for kunden”.

Vi er jordnære

”Vi er en åben og ærlig kultur med en tydelig, ligefrem og uformel tone”. ”Vi behandler vore kunder med samme ydmyge tilgang og respekt – uanset størrelse, profil eller anciennitet”. ”Selv om vore opgaver og ansvarsområder fordeler sig forskelligt, føler ingen sig hævet over andre eller overkvalificeret til at hjælpe, hvor det er nødvendigt”.

Dokumenter

Her finder du de fleste generelle rapporter, dokumenter og certifikater.

Årsrapport 2020

Hent årsrapport

Årsrapport 2019

Hent årsrapport

Årsrapport 2018

Hent årsrapport

Årsrapport 2017

Hent årsrapport

Årsrapport 2016

Hent årsrapport

Årsrapport 2015

Hent årsrapport

Årsrapport 2014

Hent årsrapport

Hos BPI ønsker vi at inspirere og medvirke til udvikling, design og produktion af avancerede kundespecifikke totalløsninger i skumplast & gummimaterialer. Vi sætter en ære i at levere miljøvenlige emner i høj kvalitet til aftalt tid.

Brochurer

Her er den direkte adgang til vores bibliotek, hvor du finder et udvalg af brochurer fra det danske marked. Læs om hvordan vi fokuserer på din forretning – om, hvordan vi bidrager til menneskers velbefindende i industrien eller sundhedssektoren – eller om, hvorfor vi har været et fast element i store ikoniske, designklassikere gennem årtier.

BPI Profilbrochurer

Hent brochure

BPI Furniture & Design

Hent brochure

BPI HVAC

Hent brochure

BPI Healthcare & Medico

Hent brochure

Vi strækker os langt

Vi véd, du stiller krav – og med rette. Dit projekt fortjener de bedste forudsætninger og rammer. Vi betragter enhver opgave som en tillidserklæring og sætter derfor en ære i at følge dig fra A-Z. Blandt vores mere end 400 specialister finder vi garanteret et team, der er topmotiverede og velkvalificerede til at indgå i et tæt og nyskabende samarbejde med dig. Vores videndeling er en  naturlig og uforbeholden del af vores omfattende serviceapparat og rådgivningsforløb.

Hvor du end henvender dig, vil du møde såvel smil som kompetencer, hvad enten der er tale om forespørgsler hos Kundeservice eller specialistviden fra Produktudvikling. Tag her den direkte vej til vores rådgivere og specialister.

Kontakt os her