25. maj 2020

BPI er specialister i støj- og vibrationsdæmpning af tilbehørsprodukter til facade- og tagvinduer

Bramming Plast-Industri A/S har gennem mange år specialiseret sig i at analysere støjende elementer i elektromekaniske aggregater for at kunne udvikle løsninger, der dæmper støjen. Støj- og vibrationsdæmpning er en vanskelig kunst, der ikke blot kræver stærke produktudviklingskompetencer og det rette udstyr: Det er især evnen til at udvikle nye råvarer og sammensætninger af kemi, der sikrer optimal dæmpning af et tilbehørsprodukt. Vi kan tilbyde en kombination af alt dette, når vi udvikler en støjdæmpende løsning til dit tilbehørsprodukt inden for døre- og vinduesindustrien.

Hos Bramming Plast-Industri A/S ser vi et stort potentiale i at udvikle støjsvage løsninger til døre- og vinduesindustrien, da mange af de eksisterende tilbehørsprodukter har udfordringer med netop støj, herunder bl.a. rørmotorer, aktuatorer og gearinger i vinduesåbnere, markiser, rulleskodder og lignende. Vi lykkes med at reducere støjen i disse komponenter, fordi vi kan identificere støjkildens egenskaber og udvikle den rette skumkemi, der kan absorbere svingningerne. Det er her, Bramming Plast-Industri A/S kommer ind i billedet.

Vi finder kilden til problemet og løser det for dig

BPIs mangeårige arbejde med at specialisere sig i udvikling og produktion af tekniske polyuretaner og brede arbejde med støj- og vibrationsdæmpning i industrielle produkter er vigtigt. Det gør os i stand til at identificere kilden til støj i elektromekaniske tilbehørsprodukter og herudfra udvikle løsninger, hvor den lyddæmpende performance er i top.

”Nøglen til at frembringe den helt rette løsning er reelt at kunne fremstille en specifik kemi til formålet. En løsning der er designet ud fra de analyser, vi kan lave af produktets støjfrekvenser. Er man låst fast af at skulle anvende standardråvarer, kan det være særdeles vanskeligt at løse opgaven tilfredsstillende”, forklarer Thomas Tvedergaard Larsen, administrerende direktør i Bramming Plast-Industri A/S.

Unikt og patenteret støbekoncept kan skabe støbeform på få dage

Bramming Plast-Industri A/S erfarer, at langt de fleste opgaver kræver, at der udvikles en unik støj- og vibrationsdæmpende komponent, der integreres i tilbehørsproduktet og herigennem absorberer og dæmper de uønskede effekter. Der er ofte tale om et emne med et komplekst ydre, og i disse tilfælde er det nødvendigt, at vi fremstiller et værktøj og sætter vores stærke kompetencer inden for støbning af tekniske polyuretaner i spil.

”Vi har udviklet et helt nyt og patenteret værktøjskoncept, så vi kan imødekomme efterspørgslen og den time-to-market, der forventes af vore kunder. I dag er vi i stand til at frembringe en produktionsform ud fra en 3D-fil på ganske få dage, og dermed lave en fysisk forbedring af kundens produkt lynhurtigt”, forklarer Thomas Tvedergaard Larsen og fortsætter:

”Vi indgår som oftest i et samarbejde med vore kunders egne R&D-afdelinger, og vi kan dermed hjælpe dem med dels at finde bedre løsninger og komme hurtigere i mål. Det faktum, at vi kan udvikle vore egne kemiske sammensætninger og ændre på grundparametrene, gør hele forskellen”.
Ved hjælp af vores unikke støbekoncept kan vi tilbyde en skræddersyet løsning, der er tilpasset dine behov. Vi mindsker kompleksiteten for dig, og sikrer en simpel løsning der er fuldt forberedt til maskinel håndtering og automatisering.

Indfri slutbrugerens forventninger til kvalitet

BPI løser mange opgaver med specialtilpassede støj- og vibrationsdæmpende komponenter til en lang række store industrivirksomheder i både Danmark og i udlandet. Vores stærke kompetencer kommer særligt i spil, når der er brug for et ekstra finish i forhold til kvaliteten. Dette gør sig særligt gældende i udviklingen af tilbehørsprodukter til døre og vinduer. Her er det vigtigt, at produkterne fungerer støjfrit og herigennem giver en ekstra fornemmelse af høj kvalitet og robusthed i produktet, samtidig med at det matcher slutbrugerens forventninger til produktet.

Skal BPI hjælpe din virksomhed med at sikre støj- og vibrationsdæmpning i dit produkt inden for døre- og vinduesbranchen? Vi er med jer hele vejen fra idé til færdigt produkt – og tager jeres team og produkt til et højere niveau. Kontakt en af vores sælgere for at høre mere.

Kontakt en af vores sælgere for at høre mere