2. februar 2018

BPI skaber et godt grundlag for Londons universitetsstuderende

Det forekommer overambitiøst og måske endda illusorisk at bygge et kollegie mindre end 50 meter fra en af Londons mange undergrundsbaner. Ikke desto mindre var det præcis, hvad et af branchens mest betydende og anerkendte ingeniørfirmaer – Farrat Ltd. – bidrog til i tæt samarbejde med BPI.

Baggrund

Farrat Ltd. og BPI er et godt match, når det kommer til vibrationsdæmpning. Farrat Ltd. er i stand til at lave beregninger og yde professionel rådgivning, ligesom de er kendte i branchen – især på det engelske marked. De har samtidig et godt ry for at være blandt de bedste, når det specifikt gælder vibrationsdæmpning. BPI har over mange år videreudviklet vibrationsdæmpende skumplastmaterialer, og BPIs unikke egenproducerede VibraFlex® har længe sat nye standarder på forskellige anvendelsesområder.

Opgave

Efter flere mindre projekter i 2013-14, med især ”flydende” gulve til bl.a. biografer, fik Farrat Ltd. muligheden med VibraFlex® på det aktuelle projekt i London. Byggeprojektet med titlen ”Cartwright Gardens” var en ombygning (delvis nedrivning og opbygning) af et kollegie under University of London – beliggende i den centrale bydel – Bloomsbury. Byggeriet får ca. 1.200 sengepladser i en 7-etagers bygning og forventes at stå færdigt i 2016. Beliggenheden i umiddelbar nærhed af undergrundsbanen stillede store krav til vibrationsdæmpning i den ene ende af bygningen, og her fandt Farrat Ltd. BPIs VibraFlex® helt optimalt at anvende under de vanskelige forhold og det mere end 50 cm tykke betonfundament.

Udbytte

Farrat Ltd. viser endnu engang, at de kan hamle op med selv de største krav til vibrationsdæmpning – og de negative påvirkninger fra undergrundsbanen er minimeret til fordel for studerende og personale. BPI beviser, at de kan udvikle og levere produkter til de mest krævende forhold. Sammen fik Farrat Ltd. og BPI tilvejebragt en genial løsning i den rigtige kvalitet, som kan holde i rigtig mange år endnu.

Kontakt en af vores sælgere for at høre mere