Din industrielle partner

med speciale i at udvikle og producere bæredygtige løsninger inden for akustik, vibrationsdæmpning, komfort og isolering

Bæredygtighed

Hos Bramming Plast-Industri A/S tænker vi bæredygtighed ind fra starten af i samarbejdet med vores kunder. Læs mere om, hvordan vi har implementeret et fokus på bæredygtighed i vores overordnede strategi.

 

Unikke værditilbud centreret om innovative, kvalitetsbevidste og skræddersyede løsninger

Stærke R&D-kompetencer
Vi har stærke R&D-kompetencer inden for lyd, vibrationer og kemiske sammensætninger
Skræddersyet råvaredesign
Vi udvikler kundespecifikke løsninger med fokus på bæredygtige råvarer.
Applikationer
Vi har stærke kompetencer inden for fire applikationer.
Tilpasset produktionskoncept
Vi har fire industrielle produktionskoncepter, der supporterer skalerbare processer.

Vi har specialiseret os inden for fire applikationer

Vi leverer skræddersyede løsninger til mange forskellige brancher. Det kan vi, fordi vi har stærke kompetencer inden for fire applikationer: isolering, akustik, vibrationsdæmpning og komfort.

Isolering
Akustik
Vibrationsdæmpning
Komfort

Læs seneste nyt fra Bramming Plast-Industri A/S

 
1. marts 2024

Mette Fur Lisby joins Bramming Plast-Industri A/S as CSO

A thorough recruitment process has resulted in the employment of Mette Fur Lisby as Chief Sales Officer at Bramming Plast-Industri A/S.
 
12. februar 2024

HVAC-producenter: Sådan fjerner du støj fra dit HVAC-produkt

HVAC-producenter oplever de stigende krav til deres produkters støjniveauer, og samtidig er der et stort pres fra slutforbrugerne, der har højde forventninger til kvalitet og minimalt støj. Arbejder du med HVAC, er du måske nødt til at justere støjniveauerne i dit produkt. Men det kan være en stor udfordring at komme i gang. Derfor har vi samlet lidt inspiration til, hvordan du kan imødekomme markedskrav og dine kunders forventninger til et støjsvagt produkt.
 
24. april 2023

European House of Beds vil gå forrest med den bæredygtige udvikling i sin branche

European House of Beds har besluttet sig for at sætte en høj standard for bæredygtighed i branchen. Virksomheden har sat flere initiativer i gang for at nå ambitionerne. Et af initiativerne er, at de vil nedbringe anvendelsen af råvarer baseret på fossile brændstoffer. I den forbindelse har de indgået et samarbejde med Bramming Plast-Industri A/S. […]

Kontakt os i dag