Medarbejderportræt

Armin Habota

Assistant Production Engineering

Hvor længe har du arbejdet hos BPI, og hvad er dit arbejdsområde?
Jeg startede i 2003, hvor jeg fik arbejde som operatør ude i vores produktion. I 2016 fik jeg min nuværende stilling i vores Produktionsforberedelse. Mine primære arbejdsopgaver er at oprette styklister i både Danmark og Polen, flytning af varer, kostpriser og opdateringer. Jeg har også tidligere stået for oplæring i registreringer på vores produktionsterminaler og opdateringer af instruktionsmateriale til registreringer

Hvordan oplever du, at kulturen er hos BPI
Jeg oplever det som en god kultur, hvor vi alle sammen kender hinanden, og der er en god omgangstone og atmosfære. Der er ikke stor afstand mellem niveauer i organisationen, og det synes jeg er rigtig positivt. Og så er det en kultur og organisation, hvor der hele tiden sker noget.

Hvad er det bedste ved dit job?
Der er flere ting, men jeg vil især fremhæve det sociale sammenhold mellem kollegerne. Vi har det sjovt, samtidig med at vi løfter i flok. Jeg er glad for at arbejde med rare og kompetente mennesker, samtidig med at der bliver lyttet til ens idéer.

Vil du fremhæve noget til en, overvejer at søge et job hos BPI?
For mig er et godt arbejdsmiljø og gode kolleger det vigtigste, og det er der virkelig her. Der er et stort fokus på medarbejdernes trivsel, og vi har nogle gode indsatser på området. Og så er der altid mange spændende projekter at arbejde med.