3. januar 2023

Science Based Targets initiative (SBTi) har godkendt Bramming Plast-Industri A/S’ kortsigtede og forskningsbaserede mål for mindre CO2-udslip

Den seneste klimaforskning fra IPCC viser, at det stadig er muligt at begrænse den globale opvarmning til 1,5 °C, men vi er faretruende tæt på den grænse, som FN beskriver som “code red for menneskeheden”. Derfor er det presserende, at vi sætter ind med hurtige og dybdegående reduktioner af vores emissioner.

Science Based Targets initiative (SBTi) har godkendt Bramming Plast-Industri A/S’ kortsigtede forskningsbaserede mål for mindre CO2-udslip. Det er Bramming Plast-Industri A/S’ mål at reducere scope 1 og scope 2 GHG med 42 % inden 2030 med 2021 som basisår, samt at måle og reducere scope 3-emissionerne.

“Ved at tilslutte os SBTi ønsker vi at udvikle vores klimatiltag løbende og sikre, at de er i overensstemmelse med den nyeste forskning. Siden 2021 har vi intensiveret vores ambitioner og tiltag for at reducere vores CO2-aftryk, og vi er stolte af at kunne meddele, at vi forpligter til at opfylde målet om 1,5 °C reduktion inden 2030 – og at vi er en del af et fællesskab, der tager de nødvendige skridt for at reducere klimaaftrykket”, siger Thomas Tvedergaard Larsen, CEO hos Bramming Plast-Industri A/S.

Science Based Targets initiative (SBTi) er et samarbejde mellem CDP, United Nations Global Compact, World Resources Institute (WRI) og World Wide Fund for Nature (WWF). Science Based Targets initiative (SBTi) definerer og fremmer best practice ud fra en forskningsbaseret målsætning og vurderer selvstændigt virksomhedernes mål.

Læs mere om Science Based Targets initiative (SBTi) her https://sciencebasedtargets.org/.

Kontakt os for yderligere information